top of page

PANDHY'S SUIKERONTHARING

Suikerontharing is de nieuwste methode van ontharen. Hierbij worden de haartjes op

het lichaam verwijderd met een suikerpasta.

PANDHY'S suikerpasta kleeft niet aan de levende huid maar verwijdert enkel de dode huidcellen wat resulteert in een zijdezachte huid voor een lange tijd.

 

PANDHY'S suikerpasta is aangepast aan de lichaamstemperatuur, veilig voor elk lichaamsgebied en eveneens veilig voor kleine spatadertjes en varicose aders. 

Tijdens de behandeling worden aanvullende producten gebruikt om de ontharing te verzachten en tot het beste resultaat te komen.

Schermafbeelding%202019-12-04%20om%2014.
Schermafbeelding 2019-12-04 om 15.27.11.

VOORDELEN

- PANDHY’S™  suikerpasta gebruikt lichaamseigen stoffen (glucose, fructose en water) om te ontharen en is dus hypo-allergeen. Zo kan een allergische reactie uitgesloten worden.

- PANDHY’S™ suikerpasta verwijdert haren in de natuurlijke haargroei-richting. Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats worden gegaan, waarbij de pasta binnendringt in de haarschacht om zo ook korte en stugge haren te omvatten en geheel te verwijderen, inclusief wortel.

- PANDHY’S™ suikerpasta is geschikt voor de gevoelige huid: beschadiging van de huid wordt vermeden doordat de suiker niet aan de huid plakt.

 

- PANDHY’S™ suikerpasta is eveneens veilig om behandeling te ondergaan op droog, jeukend eczeem en droge psoriasis. 

- PANDHY’S™ suikerpasta is zeer geschikt voor het ontharen van gevoelige zones.

- Bij het regelmatig uitvoeren van PANDHY’S™ suikerontharing kunnen we de haargroei controleren doordat er maar een gelimiteerd aantal haarfollikels en haren door de huid geproduceerd kunnen worden. De groei van het haar wordt door de suikerontharing uitgeput en het haar komt na verloop van tijd niet meer terug.

- Haartjes worden tijdens het ontharen met PANDHY’S™ suikerpasta niet afgebroken maar worden samen met de wortel verwijderd. 

- PANDHY’S™ suikerpasta werkt hygiënisch door de ontsmettende eigenschap van suiker.

- PANDHY’S™ suikerpasta kan gebruikt worden voor elk huid- en haartype en voor alle lichaamsdelen.

 

Alle prijzen vindt u hier.

 

* De introductiekorting is enkel geldig op alle suiker epilaties en wordt eenmalig toegepast per klant. De korting is nog niet toegepast op de weergegeven prijzen.

bottom of page