top of page
DERMAVIDUALS​
Corneotherapie
Centraal in de filosofie van Dermaviduals staat corneotherapie: de wetenschap van het herstellen en behouden van een gezonde huid.
Corneotherapie verbetert de functie van de huidbarriere en hiermee de zelfregulatie van de huid.
Aangepast aan jouw huidtype, conditie en persoonlijke behoeften, is dit de belangrijkste preventieve maatregel tegen vroegtijdige veroudering en mogelijke huidproblemen.
DMS-technologie
DMS staat voor Derma Membraan Structuur. Deze gepatenteerde technologie bootst de samenstelling en de structuur van de buitenste laag van je huid na.
De buitenste huidlaag kan vergeleken worden met een bakstenen muur, en de lipiden (oliën) het cement. De aanwezige lipiden bepalen de effectiviteit van de beschermlaag van je huid. Als je huidbarrière verstoord is zal deze wand afbrokkelen en ongelijkmatig zijn, wat betekent dat je huid droog, gevoelig en geïrriteerd zal aanvoelen en dit zal weerspiegelen in hoe deze eruit ziet (denk aan een rode en zelfs schilferige huid). Ook zal je huid gevoeliger zijn voor het binnendringen van vreemde stoffen vanwege de geïrriteerde toestand.
Door producten te gebruiken die DMS bevatten, behoud je de natuurlijke huidbarrière en voorkom je de afbraak van de beschermende componenten van de buitenste huidlaag.
Als de beschermende laag van je huid intact en gezond is zal het vermogen van je huid om zijn natuurlijke hydratatie vast te houden in balans zijn en functioneren zoals het hoort.
16 van de crèmes bevatten DMS-technologie en een groot aantal kunnen gepersonaliseerd worden aan jouw huidbehoeften door toevoeging van actieve stoffen.

Liposomen en nanodeeltjes
Dermaviduals maakt gebruik van meer dan 35 verschillende serums die
die zijn ingekapseld in liposomen of nanodeeltjes. Deze liposomen en nanodeeltjes versmelten met de barrièrelagen van de huid waardoor de actieve ingrediënten kunnen doordringen en op een dieper niveau omgezet worden om huidverbetering tot stand brengen.
Na het aanbrengen van de liposomen en nanodeeltjes die diep in de huid inwerken wordt een DMS-basiscreme aangebracht om de huidbarriere weer af te sluiten.

Door DMS-basiscrèmes en / of een basisgel te gebruiken, kunnen crèmes, maskers, en serums voor jou gepersonaliseerd worden met concentraten van actieve stoffen om jouw huid te verzorgen en eventuele huidaandoeningen te behandelen.

De producten van Dermaviduals zijn vrij van:
- parfum
- conserveermiddelen
- emulgatoren
- kleurstoffen
- minerale olie
- siliconen
logo_20181121.jpg
IMG_5949.jpg
IMG_5956.jpg
bottom of page